Wie zijn wij

Wie zijn wij?

 

We stellen ons aan u voor:

 

Robert en Anneke de Hoog 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandarts Robert de Hoog en mede-eigenaar Anneke de Hoog

 

Robert is samen met Anneke oprichter en eigenaar van Tandheelkunde Zonnestraal en al ruim 30 jaar werkzaam als tandarts in Hilversum. Na jaren in een solopraktijk (ook in Hilversum) gewerkt te hebben werd in 2006 Robert's grote wens vervuld: een multidisciplinaire praktijk openen met meerdere tandheelkundige specialisten die allemaal hetzelfde doel hebben: de beste tandheelkundige zorg leveren.

Naast algemeen tandarts heeft Robert zich bekwaamd in esthetische tandheelkunde en in het vervaardigen van kronen en bruggen, al dan niet op implantaten.

Robert staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tandartsen.

Kijkt u op de website van het KRT wat dit inhoudt:

http://www.krt.nu/nmt/krt/cms.nsf


 

Tandarts Malou Schoenmakers 

 

 

 

 

 

Tandarts Malou Schoenmakers

Sinds begin juli 2011 is Malou bij ons aan het werk. Zij richt zich met name op kinderen en heeft daar onder andere tijdens haar afstudeerproject in Brazilie en tijdens werkzaamheden in de jeugdtandverzorging, veel ervaring in gekregen. Bovendien heeft Malou vanaf september 2012 tot juni 2015 bij de ACTA les gegeven aan studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde in het behandelen van kinderen. Niet alleen u maar ook uw kinderen zijn bij haar dus in goede handen.

Malou werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij ons.

 

Tandarts Malte Weuste 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandarts Malte Weuste

 

Afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Leipzig, promotieonderzoek gedaan aan het Paul-Flechsig-Institut voor Hersenonderzoek en dit onderzoek summa cum laude afgesloten. Malte heeft een jaar als tandarts in Duitsland gewerkt, is wetenschappelijk medewerker geweest in de polikliniek voor conserverende tandheelkunde en parodontologie aan de Universiteit van Leipzig, waar hij spreekuur heeft gehouden, studenten opgeleid en onderzoek heeft gedaan.

Malte werkt op maandag, dinsdag en donderdag bij ons.

 

Tandarts Petra Moll 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Tandarts Petra Moll

 

Sinds april 2015 is zij ons team komen versterken. Petra verzorgt de tandheelkundige zorg bij Stichting Hilverzorg. Hieronder vallen onder andere Verpleeghuis Zonnehoeve (bij ons op het Landgoed Zonnestraal), Flat Kerkelanden in de wijk Kerkelanden, verzorgingshuis De Stolpe en verzorgingshuis Heydeborg in Hilversum. Daarnaast gaat Petra voor zorgorganisatie Inovum naar De Beukenhof in Loosdrecht en Veenstaete in Kortenhoef.

 

 

 

 

Tandprothetische praktijk Spier

 

Marcel van der Aa  werkt bij ons namens de tandprothetische praktijk van Sander Spier. Hij kan bij u een nieuwe gebitsprothese aanmeten of wanneer u deze al heeft, weer passend maken of repareren. Reparaties en rebasingen (dat is een nieuw laagje in de prothese om deze weer goed passend te maken) worden zoveel mogelijk binnen een dag uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

Ayse Aksay

Mondhygiëniste Ayse Aksay

Ayse heeft haar diploma mondzorgkunde gehaald in 2010 en in een kliniek voor parodontologie gewerkt. Op dat gebied heeft zij dan ook veel ervaring opgedaan. Ayse werkt bij ons op woensdag donderdag en vrijdag.

 

 

Mondhygiëniste Fransisca Leutscher
Fransisca is vanaf 2016 bij ons werkzaam. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor kindertandheelkunde en parodontologie gedaan.

Fransisca werkt op dinsdag en donderdag bij ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marina VinkeKrista TukkerErni de Kort

 

Marina Vinke, Krista Tukker, Erni de Kort  zult u regelmatig tegenkomen: zij werken bij ons als tandartsassistent en zijn onmisbaar voor zowel de tandarts als voor de praktijk in het algemeen. Zo zullen zij bij u, wanneer dat nodig is, een overzichtsfoto (OPT) maken en eventueel een deel van de intake doen wanneer u zich als nieuwe patiënt bij ons meldt. Maar ook het maken van een gebitsafdruk laten we met een gerust hart aan hen over. Waarbij de tandarts altijd de eindcontrole doet. Want alleen het resultaat telt: dat moet perfect zijn. 

Natuurlijk zullen zij vooral de tandarts assisteren bij de behandelingen en de controles. En minstens zo belangrijk: ervoor zorgen dat de hygiëne in de behandelkamer en in de sterilisatieruimte onberispelijk is! Het werk van assistente is bij ons een verantwoordelijke taak.

Erni de Kort heeft een opleiding gevolgd tot preventieassistente. Daardoor kan zij de tandartsen assisteren bij het geven van adviezen op het gebied van het voorkomen van gebitsproblemen en bij het reinigen van uw tanden en kiezen. Zij vervangt de mondhygiëniste niet maar heeft haar taak vooral in preventie.

Krista Tukker is behalve een geweldige tandartsassistente op de dinsdagen en vrijdagen, ook één dag in de week de rechterhand van Marjolein Folmer en van Robert. Op de donderdagen versterkt zij het administratieve team van de praktijk.

 

 

Praktijkmanager Marjolein Folmer 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijkmanager Marjolein Folmer

Marjolein werkt al vanaf onze start in februari 2006 bij ons. Eerst samen met Anneke voornamelijk achter de receptie, nu als praktijkmanager.

Marjolein regelt zij buiten de spreekkamers alle zorg rond onze patiënten en het team! Daarmee is zij degene die er samen met het team voor zorgt dat alles voor uw tandheelkundige zorg goed geregeld is.


 

 

 

 

 

Receptioniste Gerie Wajon                

Receptionistes Gerie Wajon  en    Hadassah Bachrach

Gerie is voor velen van u inmiddels een bekend gezicht (en bekende stem!) geworden.

Hadassah is in 2016 ons team komen versterken! Zij heeft in het verleden al ervaring opgedaan in een tandartsenpraktijk en dat is direct merkbaar!

Samen regelen zij alles rond uw afspraken bij ons. En kunt u met praktisch al uw vragen bij hen terecht. Wanneer u medische vragen heeft kan er voor u een belafspraak met uw tandarts of mondhygiëniste gemaakt worden. 

Samen met onze praktijkmanager Marjolein Folmer en receptionistes Gerie Wajon en Hadassah Bachrach streven wij ernaar uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Wat betekenen onze tandheelkundige zorgverleners voor u?

Met al onze tandheelkundige specialisaties kunnen we u de kwaliteit bieden waar we voor staan. Op één locatie en met specialisten die allemaal met hun kennis een steentje bijdragen aan de gezondheid en het uiterlijk van uw mond. Omdat u onze patiënt bent. En daar wordt ù weer beter van!       

 

Fijn: naar de tandarts!

Natuurlijk gaat u liever lekker uit eten of ergens een kop koffie drinken met wat lekkers erbij dan dat u naar een tandarts gaat. Dat begrijpen we heel goed. Maar dáárvoor is een goed functionerend en gezond gebit natuurlijk wel een vereiste!

En dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Trouwens, ook als u ons wilt laten weten dat u andere hobby's heeft dan naar de tandarts gaan....

En dan blijken onze tandartsen ook nog eens heel aardig en begrijpend te zijn! Wij maken uw verblijf bij ons zo prettig mogelijk!